Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Join the forum, it's quick and easy

Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Kosova Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

+3
MBerisha
The End
FooSe
7 posters

Lajme me te reja nga bota e ShowBiz-it

MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Gjinija : Male
    Postimet : 4625
    Vendodhja : N'Real Madrid
    Pikët : 1502
    Registration date : 2008-10-27

Lajme me te reja nga bota e ShowBiz-it - Page 4 Empty Re: Lajme me te reja nga bota e ShowBiz-it

Post by MBerisha Fri May 08, 2009 3:13 pm

Tori Spelling nuk ka kohë të merret me trupin

Tori Spelling nuk është shumë e shqetësuar se çfarë njerëzit mendojnë për humbjen në peshë së fundi, pasi është shumë e zënë.

“Në fund të ditës, kam dy fëmijë dhe një burrë. Kam shumë punë për të bërë”, thotë Spelling.

“Nuk kam kohë ë mendoj nëse ata mendojnë se jam në peshë perfekte ose mendojnë se duhet të shtoj. Dua të jem e shëndetshme për fëmijët e mi”, shton aktorja.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Lajme me te reja nga bota e ShowBiz-it - Page 4 Empty Re: Lajme me te reja nga bota e ShowBiz-it

Dy Jennifer-et në ‘luftë’ me njëra-tjetrën

Jennifer Aniston raportohet se ka pasur një përplasje me Jennifer Lopez, sepse që të dyja bëjnë filma rreth një gruaje e cila përpiqet të mbetet shtatzënë.

Aniston, 40-vjeçare, aktualisht është duke xhiruar filmin “The Baster”, në të cilin ajo luan karakterin e Kassie, një grua e cila lind një fëmijë përmes mbarsjes artificiale.

Lopez, 39-vjeçare, do të luajë në filmin “The Back-Up Plan”, një film i cili tregon një ngjarje për një femër të vetmuar e cila vendos të mbarset në mënyrë artificiale, si përgjigje për momentin biologjik të saj.

Dhe këngëtarja/aktorja duket e hidhëruar me ish-aktoren e serisë “Friends”, pasi ajo realizon një projekt po thuajse identik.

“Gjëja e fundit që J-Lo dëshironte nga Aniston është ta errësojë atë. Ka pasur disa sharje në mes tyre, me Lopez që thoshte se Aniston ia kishte marrë idenë”, ka thënë burimi
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Beyonce merr kreun e box-office

Beyonce Knowles ka marrë kreun e top listës së filmave më të shikuar në Amerikë, pasi trileri i ri “Obsessed”, ku luan këngëtarja ka debutuar në vendin e parë me 28.5 milionë dollarë të fituar.

Filmi i cili kushtoi rreth 20 milionë dollarë për t’u bërë, e sheh Beyoncen në rolin kryesor krahas Idris Elba, si një çift martesa ideale të cilëve goditet pasi një person psikotik, i luajtur nga Ali Larter, fillon ta kërcënojë burrin.

Filmi i Zac Efron, “17 Again”, dhe filmi i Channing Tatum, “Fighting”, kanë një diferencë të ngushtë mes tyre, me të parin që mban pozitën e dytë me 11.7 milionë, dhe tjetrin që debuton në pozitën e tretë me 11.4 milion dollarë të fituar gjatë vikendit.

Dy debutime tjera kanë marrë pozitat katër dhe pesë. “The Soloist” ka mbledhur 9.7 milionë gjatë vikendit për të marrë vendin e katërt, ndërsa “Earth”, ka mbledhur 8.6 milionë për të mbyllur top pesëshin.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Eminem dëshiron të bashkëpunojë me Lil Wayne

Ylli i rikthyer i muzikës rep, Eminem, dëshiron të incizojë një duet me Lil Wayne.

Krijuesi i hitit “The Slim Shady”, së fundi lavdëroi Lil Wayne duke thënë se ai e ka mbajtur hip-hopin gjallë gjatë pauzës së tij nga muzika, dhe ka zbuluar se është i hapur për bashkëpunim me të.

“Nuk ka pasur kohë për mua të dal dhe të realizoj bashkëpunime së fundi, pasi kam qenë shumë i mbyllur në studio. Jam i hapur për gjithçka. Ka shumë artistë në lojë dhe i respektoj, veçanërisht tash”, ka thënë Eminem.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Fri May 08, 2009 3:15 pm

Alba thyen rregullat e komunikacionit

Aktorja Jessica Alba është ndaluar nga policia në Kaliforni gjatë vikendit, pasi kishte vozitur në drejtimin e gabuar në rrugën një-kahe.

Ylli i filmit “Fantastic Four” është ndjekur nga policia pasi është vërejtur se ngiste veturën në kahen e gabuar në një rrugë në Santa Monica.

Alba raportohet se ka dashur ta arsyetojë veten, por policia kishte ‘qerasur’ me një letër dënimi. Para se të largohet, paraparacët e kanë filmuar aktoren duke bërë shaka me personat e rendit.

“Nëse do të dëshiroja t’ju sfidoj (të refuzoj dënimin), a do të paraqiteshit edhe ju në gjykatë? Do të ishte ajo një ditë me fat për ju?”, ka qeshur aktorja me policët.

Policët kosovar, me siguri ia kishin falë?!
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Cheryl Cole nuk i pëlqen këmbët e saj

Anëtarja e grupit “Girls Aloud”, Cheryl Cole, ka një gjë që nuk pëlqen në veten e saj, dhe këto janë këmbët.

Këngëtarja thotë se ajo nuk është plotësisht e kënaqur me pamjen e saj.

“Nuk më pëlqejnë këmbët e mia. Nuk i kam pasur si duhet prej fillimi. Nëse dikush sheh celulit në këmbët e mia dhe kjo është normale për ta, atëherë do të isha e lumtur të dëgjoja njerëzit të thonë, ‘Cheryl ka celulit, është bukur’,”, ka thënë këngëtarja.

Megjithatë 25-vjeçarja zotohet se nuk do të futet në operacion për të larguar celulitin nga këmbët e saj.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Ritchie blen shtëpi në afërsi të Madonnës

Regjisori Guy Ritchie raportohet se ka blerë një shtëpi të re në afërsi të pronës së ish-gruas së tij Madonna në kryeqytetin britanik, Londër, kjo me qëllim që të jetë më afër dy djemve të tij, shkruan The Sun.

Dyshja i dhanë fund martesës së tyre tetëvjeçare në nëntorin e kaluar dhe tash ndajnë kujdesin për djalin tetëvjeçar Rocco, dhe trevjeçarin David Banda, të cilin ata e adoptuan nga Malawi në vitin 2006.

Derisa regjisori banon në Wiltshire, Angli, Madonna është e vendosur në New York, edhe pse ajo rregullisht fluturon në Britani për të kaluar një pjesë të kohës në shtëpinë e saj në Londër.

Dhe tash Ritchie ka vendosur të jetë më afër djemve të tij kur ata të jenë në vend, dhe ka harxhuar miliona në një shtëpi në afërsi të rezidencës së këngëtares në qendër të Londrës.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Wood do të martohet me Ivanovan

Mësohet se 61-vjeçari Ronnie Wood ka vendosur të martohet me të dashurën e tij 20- vjeçare, Ekaterina Ivanova.

Kitaristi i grupit legjendar “Rolling Stones”, i cili vitin e kaluar bëri bujë të madhe kur u nda me gruan e tij pas martesës 23-vjeçare për të qenë me bukuroshen ruse, u ka thënë miqve se ka gjetur “një vend të ri në jetë” që nga fillimi i romancës me kamerieren.

Mirëpo, para se të martohet me 20- vjeçaren, rokeri duhet të shkurorëzohet nga gruaja e tij Jo, me ç’rast do të mundohet të japë sa më pak nga 60 milionë funtet, aq sa llogaritet pasuria e tij.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Fri May 08, 2009 3:16 pm

Streep do të nderohet në Romë

Njoftohet se Meryl Streep do ta 'pushtojë' Festivalin e Filmit të Romës. Ajo do të nderohet me çmimin kryesor të festivalit- Çmimin e karrierës.

Ylli i filmit “Out of Africa” do ta merr çmimin “Marcus Aurelius” për arritje jetësore, të cilin më herët e kanë marrë legjendat e tilla të filmit, si Sir Sean Connery dhe Al Pacino.

Streep do të paraqitet edhe në skenë për të treguar për të pranishmit disa përjetime gjatë karrierës së saj të gjatë.

Festivali i Filmit i Romës është caktuar të mbahet nga 15 deri më 23 tetor.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Michael Jackson transplanton flokët

Mbreti i muzikës pop, Michael Jackson, është duke bërë hapa radikal në përmirësimin e pamjes së tij- njoftohet se së fundmi ai i ka bërë transplantimin e flokëve.

Këngëtari i hitit “Thriller”, është i ‘tmerruar’ që do të rikthehet në skenë, prandaj i është nënshtruar këtij trajtimi që të ndjehet më mirë dhe ta rikthejë vetëbesimin.

50-vjeçari ka paralajmëruar se do të mbajë 50 koncerte në O2 Arena të Londrës gjatë këtij viti.

“Ai ka nevojë për sa më shumë vetëbesim. Të gjithë shpresojnë që të mos vazhdojë më tutje me ndërhyrjet kirurgjike”, ka thënë një burim për gazetën britanike “The People”.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Anjeza: Jam e lumtur për lidhjen tonë

Anjeza ka folur me Junën për lidhjen e saj me Arjonin duke u shprehur se ata nuk ishin së bashku vetëm për të qenë pjesë e lojës së "Big Brother", porse vërtet ndjejnë diçka për njëri-tjetrin.

Ajo ka thënë se ata nuk mund ta përshkruajnë lidhjen e tyre, por atë që ndjejnë, e ndjejnë vërtet, por dikush i shpreh më shumë e dikush më pak ndjenjat e veta, duke shtuar se kur të dalë jashtë, të gjithë do ta shohin dashurinë e vërtetë të tyre.

Sipas Anjezës, edhe sikur lidhja e tyre të mos funksionojë, gjë që nuk mendon se do të ndodhë, momentet që ka kaluar e përjetuar me të dhe emocionet që i ka pasur kanë qenë diçka që i kanë ndodhur për herë të parë në jetë.

Arjoni u largua nga shtëpia e “Big Brother” të shtunën që shkoi, ndërsa Anjeza është e nominuar për këtë javë.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Në shitje "këngët e humbura" të Hendrix

Disa këngë ta padëgjuara të kitaristit legjendar Jimi Hendrix, të incizuara në shtëpinë e tij në vitin 1968, pritet që të shiten në një ankand për një vlerë prej 220.000 dollarësh.

Besohet se Hendrix i ka incizuar këto këngë në New York dhe më vonë derisa po qëndronte në Londër, shiritin ia ka dhënë Carl Niekirk, i cili kishte një studio fotografish në ndërtesën ku po banonte hitbërësi i këngës “Hey Joe”.

Më vonë, Niekirk i ka shitur këto këngën në një bar për një ‘çmim formal’ dhe tani, pronarët e shiritit, pas një konflikti të gjatë ligjor me administruesit e pronës së Hendrix, do t’i nxjerrin ato në shitje.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Fri May 08, 2009 3:17 pm

Spray Club: Me 1 Maj mbrëmje speciale me Desyn Masiello

Pas një pauze tre mujore, Spray Club në bashkëpunim të ngushtë me Next Level dhe Ksclubber rikthehen prapë me një rihapje sensacionale të premten me 1 Maj, duke sjellë DJ-in e famshëm nga Londra, Desyn Masiello, i cili vjen nga shtëpia e njohur diskografike Balance.

Dyert do të jenë të hapura nga ora 22:00 deri në agim, ndërkaq evenimentin do ta hapë DJ-i rezident, i mirënjohuri Naka.

Biletat do të jenë në parashitje te lokali “Outback” (ish- Kaça) vetëm 2.5 €. Ndërsa blerja e biletave te dera do të kushtojë 3 € për femra dhe 4 € për meshkuj, ndërsa pas orës 02:00, 4€ për femra dhe 6€ për meshkuj.

Ky sezon në muajt e ardhshëm do t`i servojë publikut të Spray Club gjithashtu edhe top-emrat e Dance Muzikës siç janë:Nick Warren, John Digweed, David Morales, Ltj Bukem&Mc Conrad, Hernan Cattaneo, Timo Maas, Anja Schneider etj.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Fri May 08, 2009 3:18 pm

Nora realizon këngë të re

Këngëtarja Nora Istrefi këngëtarja ka realizuar së fundi këngën me titull “Vetëm mua”, e cila vjen pas hit-këngëve "Një botë tjetër" dhe "Pa fat".

“Vetëm mua” është autorësi e kantautorit shqiptar, Florian Mumajesi. Kjo është hera e tretë që Nora bashkëpunon me këtë kantautor pas bashkëpunimit që ka pasur në albumin e saj të fundit, për të cilin Flori i kishte realizuar tri këngë.

Videoklipi i këngës “Vetëm mua” është realizuar nga produksioni vendor “Entermedia”.

Për më shumë, Nora Istrefi është një nga kandidatët e sivjetshëm të “Video Festit Muzikor”. Me videoklipin “Another World”, ajo është nominuar në kategorinë për videoklipin më të mirë në konkurrencën R’n’B, ndërsa me atë “Pa fat” është nominuar për videoklipin më të mirë në zhanrin pop-folk.

Nora është po ashtu pjesëmarrëse në edicionin e gjashtë të festivalit “Top Fest” ku është paraqitur me baladën “Keq u pafshim”, për realizimin e të cilës ka punuar me treshen: Aida Baraku, Armend Rexhepagiqi dhe Darko Dimitrov. Nora në “Top Fest 6” është nominuar vetëm në kategorinë “Best Female”. /ktv/telegrafi/

Videoklipi i këngës “Vetëm mua”: