Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Join the forum, it's quick and easy

Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Kosova Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

+2
GOx94
NIKE
6 posters

Lajme te reja nga bota e Sporti

MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Gjinija : Male
    Postimet : 4625
    Vendodhja : N'Real Madrid
    Pikët : 1502
    Registration date : 2008-10-27

Lajme te reja nga bota e Sporti - Page 12 Empty Re: Lajme te reja nga bota e Sporti

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 2:58 am

Lavezzi fajëson mediat

Ylli i Napolit Ezequiel Lavezzi i ka hedhur poshtë të gjitha spekulimet që silleshin rreth të ardhmes së tij. 'El Pocho' deklaroi se " Nëse do të kem rast që të qëndrojë tek Napoli, njërzit që kan folur keq për mua do të binden që e kanë pasur gabim. Një pjesë të fajit e kanë edhe mediat të cilat shumë e kanë zmadhuar të ardhmen time. Unë nuk di për asnjë ofertë nga skuadra e Interit, dhe mund të ju them se jam i lumtur tek Napoli" deklaroi Lavezzi
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Lajme te reja nga bota e Sporti - Page 12 Empty Re: Lajme te reja nga bota e Sporti

Liverpooli mendon për Sneijder

Bazuar në lajmet e mediave Angleze, skuadra e Liverpoolit është duke e shikuar mundësinë e transferimit të mesfushorit Wesley Sneijder nga Real Madridi. Mediat gjithashtu njoftojnë se Sneijder mund të jetë pjesë e marrëveshjes mes Liverpoolit dhe Real Madridit për transferimin e mesfushorit Spanjoll Xabi Alonso. Për Holandezin e interesuar është edhe skuadra e Jose Mourinhos
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Man Utd kthehet tek Aguero

Trajneri i Manchester Unitedit Sir Alex Ferguson po mendon që të bëjë një ofertë serioze në drejtim të Altetico Madridit për sulmuesin e talentuar Sergio Aguero. "Daily Star" shkruan se Alex Ferguson pas dështimit për transferimin e Karim Benzemas, kërkon me ngulm transferimin e talentit Argjentinas Sergio Aguero tek skuadra e tij.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 2:59 am

Maxwell: Barça ndryshe nga Interi

Braziliani Maxwell beson se në mes skuadrës së tij dhe Interit ka shumë ndryshime. Pas debutimit të tij me Barcelonën kundër LA Galaxy, Maxwell deklaroi: " Taktikisht unë këtu kam vërejtur shumë dallime. Këtu ke mundësi të luash më shumë me topin gjë që e bënë lojën më të mirë". Maxwell gjithashtu tha se do të mundohet me gjithë mundësitë e tij ta ndihmojë Barcelonën në rrugën drejt sukseseve
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 2:59 am

Grafite futbollisti i vitit

Një javë para fillimit të edicionit të ri të Bundesligës Gjermane, sulmuesi i Wolfsburgut Grafite është shpërblyer me çmimin 'lojtari i vitit në kampionatin Gjerman'. Sulmuesi i fuqishëm Brazilianin në edicionin e kaluar shënoi 28 gola në 25 ndeshje për kampionët Gjerman. Mario Gomez u rendit i dyti, Dezko i treti, Diego i katërti, Ribery i pesti, dhe Misimovic ishte lojtari i tretë i Wolfsburgut që hyri në listën e gjashtë më të mirëve. Kurse trajneri më i mirë u shpall Felix Magath
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:41 am

V.Der Vaart: Do të largohem nga Reali

Mesfushori Holandez Rafael Van der Vaart e ka kuptuar se nuk do të jetë pjesë e Real Madridit në sezonin e ardhshëm. " Trajneri më ka thënë se shumicën e kohës do ta kaloj në bankë, kjo nuk më ka pëlqyer. Unë do të largohem për të mirën time dhe nuk do të ngutem të marë një vendim. Dua të luaj në një ligë të fortë sikurse Spanja" deklaroi Van der Vaart, i cili kërkohet nga dy skuadra e qytetit të Milanit
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:42 am

Tiago falenderon Ferraran

Mesfushori i Juventusit i cili ishte shumë afër për tu larguar nga 'zonja e vjetër', qëndrimin e tij në Torino e bazon tek trajneri Cirro Ferrara. " Tani ndihem më mirë me trajnerin e ri. Cirro Ferrara po më jep më shumë raste. Tani jam i lumtur që mund të luaj në skuadrën e parë" deklaroi Tiago për Tuttosport
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Ancelotti: Mourinhon nuk e kam mik

Trajneri i skuadrës së Chelseas Carlo Ancelotti pas ndeshjes kundër skuadrës së Jose Mourinhos në Shtetet e Bashkuara zbuloi se ai dhe Portugezi nuk janë shokë. " Ai është njëri nga kolegët e mi por ai nuk është një mik i imi" deklaroi Carlo Ancelotti për 'Sunday Times'. Ancelotti gjithashtu tha se John Terry nuk do të largohet nga Chelsea për asnjë shumë parash
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Hleb: Zgjodha me zemër

Alexander Hleb i ka treguar disa nga arsyet e rikthimit të tij tek Stuttgarti. " Jam shumë i lidhur me këtë qytet. Kam shumë shokë dhe mund të them se është shtëpia ime e dytë. Kjo ishte një zgjedhje e marrë me zemër" deklaroi Alexander Hleb për të përditshmen gjigante Gjermane Bild
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:43 am

Ronaldo sigurohet me 100 milionë euro!

Duke parë se Cristiano Ronaldo është shënjestër e mbrojtësve të skuadrave kundërshtare, presidenti i Real Madridit Florentino Perez ka vendosur që të marë masa për të siguruar këmbët e Ronaldos. Sipas 'El Mundo Deportivos' Florentino Perezi ka paguar një kompani 100 milionë euro për të mbajtur yllin e skuadrës së tij në formë. Deri më tani në Cristiano Ronaldon janë bërë 34 ndërhyrje disa prej tyre edhe të ashpëra
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:44 am

Liverpooli ofertë Aquilanit

Drejtuesit e Liverpoolit sipas lajmit nga '' The Daily Star'' kanë dërguar ofertë për futbollistin e Romës në vlerë prej 21 milion euro. Sipas të njëjtit burim Aquilani është marrur vesh me Liverpoolin tash më kanë mbetur vetëm dy klubet që të dakordohen për Aquilanin.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:44 am

Sneijder me shumë oferta

Gjersa mediat Angleze njoftuan se Sneijder është duke u kërkuar nga Liverpooli, mediat Italiane njoftojnë se Interi dhe Real Madridi janë marrur vesh në lidhje me Snejider. Sipas gazetës ''La Gazetta dello Sport'' Inter për një vit huazim do të i paguajë 4 milion euro Real Madridit.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:45 am

Kush është Bobby Robson ?

Njëri nga trajnerët më të sukseshëm Anglez Bobby Robson pas një sëmundje të rëndë vdiq. Gjithë ata që kanë përccjellur më herët Robsonin e kanë njohur mjaftë mirë si njëri ndër trajner më të sukseshëm Anglez. Ne kemi përgaditur një histori të shkurtër për trajnerin e milionave njerëzve. Bobby ka lindur në vitin 1933. Boby ka luajtur tërë jetën e tij vetëm në dy skuadra, Fulham, dhe West Bramwich Albion. Karrieren e tij si trajner ka filluar në Kanada në vitin 1967, ndërsa një vit më vonë kthehet ay ku e ka djersitur fanelën në Fulham. Pas një provoje njëvjeqare në Fulham kalon në Ispwich. Me Ispwichin punon plot 13 vite. Ai ne Ispwich ka fituar FA kupën dhe kupën UEFA. Më pastaj atë shohim në kombëtaren Angleze ku në kampionatin botëror ''Italia 90'' kombëtarja Angleze arrinë deri në gjysmëfinale. Bobby pas kampionatit botëror Italia 90 nga kombëtarja Angleze kalon në PSV Eindhoven, Sporting Lisbonë, dhe Porto. Edhe pse në Porto kishte suksese ai vendos të largohet dhe të jetë në krye të Barcelonës. Në vitin 1997 Robson me Barcelonën fiton Kupën e Spanjës dhe Kupën e Fituesëve të kupave. Në fund Bobby Robson është në krye të New Castle që nga viti 1999 2004. Me vdekjen e Sir Bobby Robson bota e futbollit ka humbur shumë, ngase është njëri nga ata që ka bërë futbollin të jetë me ofanziv
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:45 am

Benitez: Jemi të gatshëm

Trajneri i Liverpoolit Rafa Benitez deklaroi se '' Jemi në përfundim të përgaditjeve për sezonin e ardhshëm. Kemi edhe disa ndeshje para fillimit të sezonit, kjo do të mjaftojë për futbollistët. Disa nga ata fo të luajnë 60 minuta ose pak më shumë. Mendojë se momentalishte jemi në një rrugë të duhur'' u shprehë Benitez
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:46 am

Chelsea dhe Pirlo do të presin

Ancelotti dëshiron shumë që Pirlo të jetë në mesin e skudrës që do të drejtojë. Chelsea mendon se Pirlon do të mund të ndërroj duke e dhënë Pizarron plus para. Bëhet e ditur nga mediat Angleze se Pizarro ka kërkuar një kohë për të menduar. Nëse Pizarro refuzon të kalojë në Milano atëher Chelsea do të shkojë me ofertë konkrete
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:46 am

Sampdoria sulmon Fiorentinën

Pas dështimit për të transferuar futbollistin e Udineses Maurizio Domizzi, drejtuesit e skudrës Italiane Sampdoria kanë dërguar një ofertë për dy futbollist të Fiorentinës. Ata për Franco Semiolli dhe Dario Dainelli kanë dërguar një ofertë prej 7 milion euro. Pas largimit të Melos me siguri se do të jetë shqetësuese një ofertë e tillë për Fiorentinën
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:47 am

Mbreti i Emirates, Arsenal

Gjatë turnirit të Emirates Cup Arsenali kampion. Ata sot fituan ndeshjen kundër Rangers me rezultat 3-0. Golat për Arsenalin i shënuan Wilshere në minutën e 2 dhe të 72, ndërsa Eduardo shënoi në minutën e 10. Gjatë këtij turniri morrën pjesë edhe skuadrat tjera dhe përfunduan me këto poena
    1-Arsenal 10
    2-Rangers 4
    3-Atletico Madrid 3
    4-PSG 2
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:47 am

Ancelotti premton mesfushë të fortë

Trajneri i Chelsea Carlo Ancelotti për websiten zyrëtare të Chelsea deklaroi se '' Ne kemi futbollist shumë të fortë të mesfushës, si Lampard, Deco, Cole, Salomon Kalou të gjithë janë me kualitet të lartë. Lampard mund të luajë në anën e majtë si mesfushor ofanziv, dhe më përlqen një pozit e tillë e tij. Edhe futbollistët tjerë mund të luajnë në pozicione të ndryshme dhe të jenë shumë të sukseshëm. Unë i dua taktikat, dhe do të bëjë taktika të ndryshme për ndeshje. E rëndësishme është që gjatë ndeshjeve të kesh ide të pastëra si të luhet sa më mirë ndeshja. Unë vazhdimisht do të jam pranë lojëtarëve të mi dhe do të i mbështes ata'' u shprehë Ancelotti
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:48 am

Gattuso: Duhet t'i besojmë Berlusconit

Mesfushori i Milanit Gennaro Gattuso deklaroi se skuadra e tij duhet të ketë besim tek presidenti i skuadrës Silvio Berlusconi. " Nuk duhet të kemi frikë. E kuptojë se është një krizë financiare por ne duhet të besojmë tek Silvio Berlusconi, i cili mesiguri se do të gjejë një zgjedhje" deklaroi Gennaro Gattuso
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Cruz i lumtur

Transferimi i tij tek skuadra e Lazios e ka bërë shumë të lumtur sulmuesin Argjentinas Julio Cruz. " Jam shumë i lumtur që më në fund do të kem vend të plotë në formacion. Unë i premtoj tifozëve të Lazios, se skuadrën e tyre do ta ngrisë në nivelet më të larta" u shpreh ish sulmuesi i Interit Julio Cruz, i cili te Lazio kaloi si transfer i lirë
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Ibra: Me Messin, të rrezikshëm

Sulmuesi i Barcelonës Zlatan Ibrahimoviç beson se në skuadrën e tij të re do të ketë shumë suksese në karrierën e tij. Zlatan është ndalur edhe tek Lionel Messi, për të cilin deklaroi. " Ai është një futbollistë i jashtëzakonshëm. Të luash me të do të thotë të jeshë shumë i rrezikshëm për kundërshtarin. Mendoj se me të do të bashkpunojë shumë që të arrijmë suksese" deklaroi Ibrahimoviç
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:49 am

Chelsea pas Agueros

Përderisa dje skuadra e Manchester Unitedit edhe një herë tjetër shpalosi interesimin e saj për të marë shërbimet e sulmuesit të talentuar të Atletico Madridit Sergio Agueron, tashmë edhe skuadra e Chelsea është kthyer në këtë pistë. Sipas mediave Angleze, Aguero e favorizon skuadrën e Chelseas e cila edhe më herët gjatë këtij afati kalimtar ka qenë e interesuar për të marë shërbimet e Agueros dhe ka ofruar 200.000 funta në javë
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Benitez nuk e lëshon Mascheranon

Trajneri i Liverpoolit Rafael Benitez, sipas mediave Spanjolle, e ka përjashtuar mundësinë e largimit të mesfushorit të skuadrës së tij Javier Mascheranos drejt skuadrës së Barcelonës. Pas ndeshjes me Espanyolin, i pyetur nga gazetarët se 'A do të largohet Mascherano', Benitez iu përgjegjet me 'Jo'
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Mourinho kërkon vetëm Decon

Agjenti i njohur Italian Claudio Pasqualin është i sigurtë se trajneri i Interit Jose Mourinho dëshiron transferimin e mesfushorit të Chelseas Decon. " Mendoj se në mendjen e Mourinhos është vetëm Deco, ai e njehë atë shumë mirë kur ishte te Chelsea, dhe nuk mendoj se dëshiron mesfushorë tjerë" u shpreh Pasqualin
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

O'Neill i lumtur për triumfin

Aston Villa mbrëmë mposhti Juventusin në finalen e 'Peace Cup'. Trajneri i skuadrës Angleze, Martin O'Neill ndihet i lumtur me suksesin e skuadrës së tij. " Bëmë paraqitje të mira në këtë eveniment. Arritëm në finale edhe pse nuk ishte objektivi ynë. Jam i lumtur për fitorën. Mund të them se në sezonin e ri do të jemi një befasi për të mirë" deklaroi Martin O'Neill
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 8:50 am

Tentimi i fundit për Fabianon

Skuadra e Milanit e ka dërguar agjentin i saj Ernesto Bronzetti për në qytetin e Sevillës për të kontaktuar në lidhje me transferimin e Luis Fabianos. Mediat Spanjolle dhe Italiane, këtë udhëtim të Bronzettit e shohin se 'tentimin e fundit' të Rossonerëve për të marë shërbimet e Brazilianit që u shpall golashënuesi më i mirë në kupën e konfederatave
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Chelsea nuk i ndahet Riberys

Bazuar në lajmet e mediave Angleze, presidenti i Chelseas Roman Abramovich ende shpreson në transferimin e mesfushorit Franck Ribery nga Bayerni i Munihut. Mësohet se Abramovich dëshiron ta transferojë 26 vjeçarin i cili dëshiron të largohet nga Bundesliga Gjermane, dhe do të jetë i gatshëm që të bëjë një ofertë gjigante. Franck Ribery ditë më parë deklaroi se dëshiron të largohet por është skuadra e tij ajo që nuk e lejon largimin e tij
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Tottenham në ligën e kampionëve

Trajneri i Tottenhamit Harry Redknapp është i sigurtë se skuadra e tij do të jetë në 'top 4' e sezonit të ardhshëm. " Ne do të provojmë dhe do të arrijmë që të jemi në katër vendet e para. E di se do të jetë e vështirë ngase edhe Manchester City ka këtë qëllim por ne duhet të punojmë shumë që të arrijmë këtë synim. Kemi një ekipë të konsuliduar mirë dhe pres shumë nga futbollistët e mi" deklaroi Harry Redknapp
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 9:01 am

Moggi: Juve gaboi shumë

Luciano Moggi mendon se ish skuadra që e kishte në pronësi Juventusi, ka bërë gabime ekonomike në këtë afat kalimtar. " Sipas meje, 21 milionë euro për transferimin e Melos nga Fiorentina janë shumë. E di që Melo është një futbollistë i shkëlqyer dhe do të jetë një bashkpunim i fortë me Momo Sissokon, por Juventus këtu ka gabuar shumë. Personalisht nuk do të shpenzoja kaq shumë në këtë merkato" deklaroi Luciano Moggi
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Xavi lavdëron Pedron dhe Jeffren

Mesfushori i Barcelonës Xavi ishte i habitur nga paraqitja e mrekullueshme e dy të rinjëve të Barcelonës, Pedro dhe Jeffren kundër LA Galaxy. " Ata dy shënuan dhe na dhuruan fitoren. Jam shumë i lumtur që në skuadër kemi talent të kësij lloji. Kjo është Barcelona me talentat e saj" u shpreh Xavi. Dy të rinjtë e Barcelonës, Pedro dhe Jeffren para 93.000 tifozëve ia siguruan Barcelonës fitorën ndaj LA Galaxy
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Terry: Transferet nuk varen nga unë

Kapiteni i Chelseas John Terry i ka hedhur poshtë lajmet e mediave Angleze, të cilat thonin se transferimet e skuadrës së Chelseas varen nga kapiteni i kësaj skuadre. " Dua ta bëjë të qartë se unë jam një lojtarë dhe është menaxheri dhe bordi i skuadrës që vendosin rreth transferimeve. Gjëja e vetme që kam folur me skuadrën time është momenti kur Drogbas dhe Ashley Cole po i skadonte kontrata.. Po e them përsëri që unë nuk marë pjesë në transferime por trajneri dhe bordi i skuadrës" u shpreh John Terry për "Daily Mirror"
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Balotelli lihet jashtë

Trajneri i Interit Jose Mourinho nuk e ka ftuar sulmuesi e ri Mario Balotellin në ndeshjen për superkupën e Italisë kundër skuadrës së Lazios. Në vijën e sulmit trajneri Mourinho do t'i vendosë dy transferimet e reja, Sammuel Eto'on dhe Diego Militon. 'SuperMario' pritet të reagojë pas këtij vendimi të Jose Mourinhos
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 9:02 am

Trezeguet: 100% qëndroj tek Juve

Sulmuesi i Juventusit David Trezeguet deklaroi se ai nuk do të largohet nga skuadra e drejtuar nga Cirro Ferrara. " Jam i sigurtë 100% se do të qëndrojë tek Juventusi edhe në sezonin e ardhshëm. Pas gati 10 viteve në Juventus nuk mendoj se është e drejtë të largohem. Për këtë vendim më kanë ndihmuar trajneri Ferrara, bashkëlojtarët dhe tifozët" deklaroi David Trezeguet për website zyrtar të Juventusit
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Almunia: Jemi më të fortë se City

Portieri i Arsenalit Manuel Almunia ka insistuar se skuadra e tij nuk është e brengosur me faktin se Manchester City po bën transferime të mëdha dhe do ta bëjë konkurencën më të fortë në premier ligë. " Adebayor dhe Toure do të na mungojnë shumë. Sidoqoftë nuk është problem për ne. Mendoj se ne jemi skuadër më e fortë se Manchester City, do të shohim se si do të shkojnë gjërat" u shpreh Almunia
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Sneijder dhe €15m për Maicon

Real Madrid është gati edhe për një çmenduri tjetër, kësaj rradhe për mbrojtësin e Interit Douglas Maicon. Bazuar në lajmet e mediave Italiane, Los Merengues, janë të gatshëm që për Brazilianin të ofrojnë një ofertë të majme. Mësohet se Real Madrid është i gatshëm të ofrojë shërbimet e mesfushorit Wesley Sneijder dhe 15 milionë euro për të marë shërbimet e Maiconit
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Chamakh: E dua Arsenalin

Futbollisti i Bordeaux Marouane Chamkh edhe pse skuadra e tij ka ndeshje miqësore para sezonit ai ka zgjedhur Anglin për disa ditë pushim duke iu arsyetuar trajnerit se jam i sëmurë. Më herët për gazetën Franceze'' L' Equipe'' Chamakh kishte deklaruar se '' Nuk dëshiroj të luajë në Bordeaux, nuk e kuptoj pse nuk e kanë pranuar ofertën e Arsenalit drejtuesit e klubit. Nëse më japin leje që të shkoj nuk qëndroj asnjë minut dhe nisem. Haptas dëshiroj të flasë se nuk dëshiroj të luajë në Bordeaux. Ata janë duke bërë çdo gjë që të më pengojnë mua'' u shprehë Chamakh
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 9:49 am

Berlusconi: Milano klubi më i fortë në botë

Bossi i Milanos Silvio Berlusconi edhe pse ende nuk ka bërë një transferë që do të i shëronte zemrat e rosonerëve ai deklaroi se '' Milano është klubi më i fortë në botë. Ne kemi një skuadër dhe trajner të mirë, mendojë se skuadra jonë është më e forta në botë, kështu që përsëri Milano do të jetë aty ku e ka vendin'' Ndërsa Berlusconi i pyetur nga gazetarës se a do të transferohet Pirlo ? Ai deklaroi '' Më besoni se nuk di asgjë, mirpo nuk keni nevojë të shqetësoheni'' u shprehë Berlusconi
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Fenerbahçe fitues i super kupës Turke

Mbrëmë u zhvillua ndeshja e superkupës Turke ndërmjet Besiktasit kampion dhe Fenerbahçes si fitues i kupës së Turqisë. Ndeshja u zhvillua në stadiumin ''Ataturk'' në Istanbul. Ndeshjen e Fitoi Fenerbahçe me rezultat 2-0. Golat për Fenerin i shënoi Alex nga penaltia në minutën e 75 dhe 90+2.
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Emery: Villa nuk largohet

Trajneri i Valencias Unai Emery pasi që kishte marrur lajmin se Liverpool është i interesuar për David Villan ai deklaroi '' Villan dëshirojmë që të mbajmë në klub. Ai nuk largohet nga klubi, më herët Barcelona dhe Real Madridi kanë qenë të interesuara, por kot. Tash më edhe Liverpooli është i interesuar, por nuk do të ia arritë qëllimit'' u shprehë Emery
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 9:50 am

Guardiolla: Mascherano do të kushtojë 50 milion

Sipas mediave Spanjolle Pep Guardiolla ka folur në telefon me trajnerin e Liverpoolit Rafa Benitez për të ardhmen e Mascheranos. Benitez i kishte thënë Guaridollas se Mascherano nuk largohet nga Liverpooli për më pak se 50 milion euro. Ndërsa këtë çmim Guardioolla e ka komentuar para mediave Spanjolle se'' Mascherano nuk është në shitje''
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 9:50 am

Pirlo: Nuk kam çka të flasë

Futbollisti i Milanos Andrea Pirlo është shumë i kërkuar nga Chelsea. Ai sot është pyetur nga gazetari i '' Corriere Dello Sport'' rrethë transferimit të tij në Chelsea ? Ndërsa ai deklaroi '' Chelsea ? Nuk di çka të flasë në lidhje me atë'' ishte shprehur Pirlo
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 9:51 am

Capello përcjell Owenin

Trajneri i kombëtares Angleze Fabio Capello këtë javë do të jetë në Old Trafford për të shikuar formën e sulmuesit të Manchester Unitedit Michael Owen. Capello do të vendosë se a do ta thërras përsëri në kombëtare Owenin. Ish sulmuesi i Liverpoolit, Real Madridit, dhe Newcaslte Unitedit, do të ketë rast të shfaq karakteristikat e tij kundër Valencias të mërkurën në Old Trafford
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Ibra: Të gjithë duan të na mposhtin

Sulmuesi i ri i Barcelonës Zlatan Ibrahimoviç deklaroi se fakti që Katalunasit janë një skuadër që gjithmonë fiton ka bërë që kjo skuadër të ketë shumë kundërshtar që dëshirojnë ta mposhtin. " Kur je një skuadër e cila gjithmonë fiton atëherë në çdo ndeshje kundërshtari do të jep 200% të formës vetëm për të na mposhtur. Kjo më pëlqen mua ngase na bënë të jemi më të fokusuar dhe më të pregatitur" deklaroi Ibrahimoviç
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

70 milionë për Agueron e Silvan

Manchester United është shumë e interesuar që të marë shërbimet e dy talentëve të kampionatit Spanjoll, sulmuesin e Atletico Madridit Sergio Agueron dhe mesfushorin e Valencias David Silva. Bazuar në lajmet e mediave Angleze, Manchester Unitedi është i gatshëm që për këta dy futbollistë të ofrojë plotë 70 milionë euro
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 9:52 am

Liverpooli transferon Aquilanin

E përditshmja Spanjolle 'Marca' në numrin e saj të sotëm shkruan se Roma e ka pranuar ofertën e Liverpoolit në lidhje me transferimin e Alberto Aquilanit. 18 milionë euro i ka kushtuar Benitezit ky transferim, i cili shihet si zëvendësim për Xabi Alonson që sipas 'Marca' tek Real Madridi do të transferohet për 35 milionë euro. Një javë më parë u njoftua se Aquilani kishte arritur marrëveshje personale me Liverpoolin
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Rosicky: Do të jemi të fortë

Mesfushori i skuadrës së Arsenalit Tomas Rosicky është i bindur se skuadra e tij në sezonin e ardhshëm do të jetë në një formë të mirë. " Nuk mendoj se futbollistët më të mirë janë larguar. Ne kemi Arshavinin dhe Fabregasin që janë të mrekullueshëm. Unë jam i sigurtë se ky sezon do të shkoj në favorin tonë ngase do të jemi të fortë" deklaroi Rosiscky
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Gattuso: Reali nuk e fiton Championsin

Sipas Gennaro Gattusos, Real Madrid nuk do të jetë fituese e ligës së kampionëve këtë sezon. " Mendoj se favoritë janë, Barcelona, Chelsea, Manchester Unitedi dhe Bayern Munihu. Reali ka futbollistë të mëdhenjë por unë nuk frikësohem sepse unë te Reali nuk po shohë një skuadër të balancuar" u shpreh mesfushori i Milanit Gennaro Gattuso
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Nga Wenger lajme të këqija për Fiorentinën

Gjatë një kohe ishin në bisedime në mes Arsenalit dhe Fiorentinës për transferimin e Ebbues. Edhe pse Pantaleo Corvino kishte dhënë ultimatum Fiorentinës duke deklaruar se ''Nëse nuk mirremi veshë shpejtë, ne do të kërkojmë futbollist tjerë'', Arsen Wenger ofertën për Ebbue e kishte parë si të ulët dhe nuk kishte dhënë leje që një transferë e tillë të bëhet
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 9:53 am

Raiola: Jam i kënaqur me Ibrahimoviçin

Agjenti i Zlatan Ibrahimoviç Mino Raiola deklaroi se '' Jam i kënaqur me transferën që kam bërë të Ibrahimoviçit në Barcelonë, sepse edhe Ibra është i kënaqur. Nëse ai nuk do të vinte në Barcelonë ai do të qëndronte në Inter, sepse atje ishte i kënaqur. Ndërsa puthja e fanellës së Barcelonës në Nou Camp ishte diqka normale që nuk duhet ë shqetësohet askush'' u shprehë Raiola
    MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Post by MBerisha Sun Aug 23, 2009 9:53 am

Eto'o: Të gjithë më pyesin për ligën e kampionëve

Transfera e re e Interit Samuele Eto'o deklaroi se '' Jam i kënaqur që në klub kemi një atmosferë familjare. Unë kam shëtitur Milanon, dhe më ka pëlqyer. I përngjan shumë Madridit . Njerëzit në rrugë më pyesin për ligën e kampionëve, mendojë se gjithçka është duke shkuar shumë mirë. Do të ishte mrekulli po të filloja me një fitore për Super Kupën e Italisë që do të zhvillojmë në Bejing. Vetëm një javë më duhet që njerëzit të besojnë se këtu kam ardhur pët të fituar'' u shprehë Eto'o

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 9:54 pm