Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Join the forum, it's quick and easy

Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Kosova Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

Mantelbardhët paralajmërojnë grevë të përgjithshme

MBerisha
    MBerisha
    Webmaster
    Webmaster

Gjinija : Male
    Postimet : 4625
    Vendodhja : N'Real Madrid
    Pikët : 1502
    Registration date : 2008-10-27

Mantelbardhët paralajmërojnë grevë të përgjithshme Empty Mantelbardhët paralajmërojnë grevë të përgjithshme

Post by MBerisha Thu Feb 19, 2009 11:53 am

Këshilli Kombëtar i Federatës Sindikale të Shëndetësisë së Kosovës ka vendosur për të filluar grevë të përgjithshme në shëndetësi më 24 shkurt 2009, duke filluar nga ora 7:00.

Kjo u vendos të hënën gjatë një takimi që ka mbajtur Këshilli Kombëtar i Federatës Sindikale të Shëndetësisë së Kosovës.

Në një komunikatë të lëshuar pas takimit, thuhet e data e fillimit të grevës është shtyrë për shkak të njëvjetorit të festimit të Pavarësisë së Kosovës, dhe siç thuhet kjo me qëllimin më të mirë për të qenë në vendin e punës për çdo rast emergjent, por edhe për t'i dhënë mundësi festimit të plotë.

Ndryshe, mantel-bardhët e Kosovës kanë mbajtur disa herë greva dhe protesta, me kërkesë për kushte më të mira në punë dhe paga më të larta. /Telegrafi/

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 11:04 am