Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Join the forum, it's quick and easy

Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Kosova Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

VW mbyllë fabrikën më të madhe për tri javë

FooSe
    FooSe
    Webmaster
    Webmaster

Gjinija : Male
    Postimet : 1929
    Pikët : -893
    Registration date : 2008-10-29

VW mbyllë fabrikën më të madhe për tri javë Empty VW mbyllë fabrikën më të madhe për tri javë

Post by FooSe Sat Nov 29, 2008 4:15 am

VW mbyllë fabrikën më të madhe për tri javë 2coplpg
    Prodhuesi më i madh evropian i automjeteve është duke menduar për mbylljen e fabrikës të vet në Wolfsburg për tri javë rresht, njofton Bloomberg.

As në Volkswagen nuk janë krejtësisht imun ndaj krizës financiare botërore dhe rënies drastike të shitjes së automjeteve. Prodhuesi gjerman do të ndalojë prodhimin në fabrikën e vet më të madhe në Gjermani për tri javë për të zvogëluar numrin e automjeteve në magazinë.

Fabrika në Wolfsburg në të cilën, në mes tjerash, prodhohet edhe Golfi i ri i gjeneratës së gjashtë punëson 44.000 njerëz, respektivisht diç më pak se një e katërta e fuqisë së përgjithshme të Volkswagenit në Gjermani.

“Festimet e Krishtlindjeve” për të punësuarit do të duhej të zgjasnin nga 18 dhjetori deri më 11 janar, edhe pse ekzistojnë shenja se pjesë të caktuara të fabrikës do të shuhen qysh më 5 janar të vitit të ardhshëm.

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 7:41 pm