Hallall halfgang per ato barcaletat, kam qesh si maniak ja edhe nje barcalete prej meje.
Zgjohet nje mengez Cecoja dhe sheh ne cati te shtepise nje arush lakuriq qe flirtonte pa e prishur terezine me rrezet e diellit. Menjehere i shqetesuar shkon brenda dhe shikon ne faqet e verdha (ato ku ka informacione per numra telefoni) dhe atje sigurisht sheh nje numer qe thoshte "Levizim arinj". Pa e humbur shume toruan dhe me nje gjakftohtesi te papare neper filma merr ne telefon dhe flet me Trimin qe i thote se do vij aty me Vespa per 30 min, po mos te kishte trafik.
Pasi i fut nje pordhe i lehtesuar sa me ska, Cecoja ulet ne divan per te degjuar kengen e gjinkalles qe ishte shume e trishtur pasi kishte bere sher me te dashurin nje nate ma pare "Sa bukur kendon shtriga" mendonoi Celoja dhe nje lot ju var te cepi i syrit dhe pasi qendroi per disa kohe atje ra poshte pa bere shume deme.
Nderkohe Trimi arriti dhe me perpikmerine e nje qe po i mbarojne baterite i tha Celos.
"Mjetet qe une do te perdor per heqjen e ariut nga catia jane: shkallet, nje hu i mire, nje pushke e kalibrit te rende dhe nje qen bulldog te vjeter ne moshe". Bulldogu dukej hapur qe i kishte pelqyer Celoja pasi i ishte ngjitur pas kembe si majmuni i vogel pas barkut te majmunices.
"Po si eshte plani?" Pyeti Celoja te cilin Trimi nuk po ja mbushte shume syrin dhe qe e shprehu hapur mospelqimin duke i futur nje sharje neper dhembe nga motra qenit, por per te levizur nuk luajti ama.
"Shume thjesht" tha trimi, "Une do ve shkallen do ngjitem lart dhe do ta rrezoj ariun poshte me kete hurin qe kam, kur ariu te bjere bulldogu eshte trainuar qe te kafshoje ne tope cfare bie nga siper dhe mos ta leshoje, ariu ne keto momente te veshtira do te dorezohet pa kushte dhe une do ta fus ne kafaz"
"Po pushken per cfare e ke" pyeti celoja?
"Nese ariu me rrezon mua nga catia" tha Trimi,"qello qenin sa me shepjt!"