Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Join the forum, it's quick and easy

Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Kosova Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

Kriza financiare, godet edhe vendet arabe

FooSe
    FooSe
    Webmaster
    Webmaster

Gjinija : Male
    Postimet : 1929
    Pikët : -893
    Registration date : 2008-10-29

Kriza financiare, godet edhe vendet arabe Empty Kriza financiare, godet edhe vendet arabe

Post by FooSe Tue Dec 16, 2008 2:42 am

Kriza financiare ka goditur ashpër edhe 50 vendet më të pasura arabe, të cilat gjatë këtij viti kanë humbur 25 miliard dollarë. Nga kjo shumë 4 miliard janë sfumuar nga pasuria e princit saudit Walid Bin Talal, i cili ishte njëri nga investitorët më të mëdhenj në bankën "Citigroup".

Sipas të përjavshmes arabe “Arabian Business”, pasuria e princit tashmë llogaritet në 17.08 miliard dollarë.

Kompania saudite "Kingdam Holding", pronar i së cilës është princi Alvalid, refuzoi t'i komentojë pohimet e "Arabian Business".

Por gjithsesi Talal vazhdon të kryesojë klasifikimin e njerëzve më të pasur të këtij rajoni.

Current date/time is Fri Nov 22, 2024 2:58 am