Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Join the forum, it's quick and easy

Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Kosova Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

Minogue: Do t’i kthehem aktrimit

The End
    The End
    Webmaster
    Webmaster

Gjinija : Male
    Postimet : 2712
    Vendodhja : Gjakova City
    Pikët : 619
    Registration date : 2008-10-27

Minogue: Do t’i kthehem aktrimit Empty Minogue: Do t’i kthehem aktrimit

Post by The End Mon Nov 03, 2008 4:13 pm

Ylli i muzikёs pop, bukuroshja australiane Kylie Minogue, me shumё seriozitet ёshtё duke planifikuar njё karrierё si aktore.

Minogue, e cila sё fundi pёrflitet se do tё jetё edhe nё filmin e ri “The Edge of Love”, tё regjisorit John Maybury, thotё se mund t’i kthehet aktrimit me shumё seriozitet.

“Kam filluar si aktore dhe mendoja se nёse isha me fat aty do tё ndёrtohej edhe karriera ime. Pastaj fillova tё kёndoj dhe pastaj isha me dy mendje, kur njerёzit thoshin, ‘Ti nuk mund tё jesh kёngёtare, ti je aktore’. Pastaj thoshin, ‘Paj, ti je kёngёtare, nuk mund tё jesh aktore’”, ka thёnё Minugue.

“E urrej kёtё! Nёse jeni kreativ, nuk ka arsye pse tё mos punon nё mediume tё ndryshme. Tё incizosh dhe tё performosh nё skenё, kjo fatmirёsisht ka kaluar mirё, por tash kam filluar tё mendoj sёrish pёr aktrimin”, ka shtuar Minogue.

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 6:50 pm