Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Join the forum, it's quick and easy

Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Kosova Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

www.kombi.im - Një gjuhë , një komb

Albanianland
    Albanianland
    V.I.P
    V.I.P

Gjinija : Female
    Postimet : 90
    Pikët : 215
    Registration date : 2009-06-14

www.kombi.im - Një gjuhë , një komb Empty www.kombi.im - Një gjuhë , një komb

Post by Albanianland Sat Oct 17, 2009 8:58 am

Tung te gjitheve

www.kombi.im eshte nje faqe ku ne te cilen une do publikoj artikuj te ndryshem ne sferat e Politikes,ekonomise dhe temave shoqerore qe prekin Trojet Shqiptare.
    Dhe me kete sado pak tia bejme me dije te gjitheve se Bashkimi Kombetar tani eshte nevoj e jo vetem ide, te mos krijojme kombe te reja po te jemi ne nje komb dhe gjuha shqipe te na mbuloje te gjitheve...

Qellimi i kesaj faqeje edhe njher eshte emancipimi i secilit prej nesh per detyren rreth Bashkimit Kombetar.
    Tirana, Prishtina, Shkupi, Presheva, Ulqini, Shkodra,Tetova,Kercova, Elbasani,Vlora,Durresi, Berati, Janina,Preveza te bashkuara ne nje shtet unik dhe zeri i te gjithave te jete tek ne..!!!

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 7:07 pm