Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Join the forum, it's quick and easy

Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Kosova Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

Big Brother Albania 2 - Profil - Pavlin

FooSe
    FooSe
    Webmaster
    Webmaster

Gjinija : Male
    Postimet : 1929
    Pikët : -893
    Registration date : 2008-10-29

Big Brother Albania 2 - Profil - Pavlin Empty Big Brother Albania 2 - Profil - Pavlin

Post by FooSe Sun Feb 08, 2009 2:43 am

Pavlin Polia

Datëlindja: 30 shtator 1981
    Mosha: 27 vjec
    Vendlindja: Theth, Shkodër
    Vendbanimi: Theth, Shkodër
    Gjendja civile: I divorcuar
    Gjuhë të huaja: italisht dhe pak anglisht
    Instrumenta: Pak kitarë
    Profesioni: I papunë
    Hobi: Turizmi

Do të hyjë në Big Brother sepse: do të tregojë historinë e jetës së tij, të japë një mesazh pozitiv dhe të fitojë cmimin e madh, të cilin do e përdorte për të hapur një zyrë informacioni për turistët në zonën e Thethit.

Karakteristika: I urtë, i duruar, shumë i rrahur nga jeta. Është i ndarë nag gruaja për cështje kanuni dhe nuk e shikon më fëmijën e tij. Nuk e ka problem ta diskutojë këtë temë në shtëpi. Ka jetuar 9 vjet në Itali. Tani do të donte të bënte dicka më shumë për vendin e vet dhe BB do ta ndihmonte shumë për ta realizuar këtë. Është i duruar dhe nuk nervozohet lehtë. Nuk do të jetojë më me “sytë mbyllur”.