Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Join the forum, it's quick and easy

Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Kosova Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

FMN-ja do ta përfundoi vitin me përfitim

FooSe
    FooSe
    Webmaster
    Webmaster

Gjinija : Male
    Postimet : 1929
    Pikët : -893
    Registration date : 2008-10-29

FMN-ja do ta përfundoi vitin me përfitim Empty FMN-ja do ta përfundoi vitin me përfitim

Post by FooSe Tue Dec 23, 2008 1:52 am

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) do ta përfundojë vitin vijues 2008-2009 (i cili përfundon në muajin prill të vitit të ardhshëm) me përfitim, jo me deficit, siç ishte planifikuar paraprakisht, transmetoi Frans pres.

Ky lajm befasues i mirë ka të bëjë kryesisht me rritjen e kredive të dhëna nga FMN-ja për ballafaqim me pasojat e krizës financiare botërore.

Shkaku i dytë, edhe pse në masë më të vogël, është profiti më i lartë se ai i paraparë në fondin, i bërë me investime.

Investimet e tij janë në aktive më cilësore, që u shtrenjtuan në kushte të krizës.

FMN-ja do ta përfundojë vitin vijues 2008-2009 me tepricë prej 11 milionë euro, në kushte kur paraprakisht vlerësoi se do të ketë humbje me vlerë prej 190 milionë dollarë.

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 9:50 pm